Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Новий відгук або коментар
Оцініть товар
Надіслати

Чоловіча портупея на груди з натуральної шкіри Feral Feelings - Bulldog Harness Red

В наявності
Артикул: SO9413
1 339 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Відкрийте для себе світ спокуси з нашою портупеєю в червоному кольорі, виконаною з матеріалу з блиском, який можна порівняти з лакованою шкірою або латексом. Ця портупея не тільки легко очищається і стійка до вологи, але й має приємну тактильність, що надає унікального комфорту. Кожна деталь цієї портупеї, включно з високоякісною фурнітурою, підкреслює її вишуканий стиль та неперевершену елегантність. Додайте чарівний стиль та сексуальність до вашого образу з нашою чоловічою портупеєю Bulldog Harness. Ця стильна деталь виготовлена з натуральної шкіри. Забезпечена чудовими металевими кільцями, портупея підкреслює ваш вигляд сили та стійкості. Велике D-кільце спереду не тільки слугує декоративним елементом, але й може бути використане як функціональний фіксатор для інших аксесуарів БДСМ. Ця портупея чудово вписується в образ оголеної мужності, надаючи вашому стилю сексуальні та агресивні нотки. З регульованими ременями для підгонки розміру вона виділить ваші мужні риси, створюючи заворожливий образ. Ідеальна для різноманітних сценаріїв, починаючи від тематичних вечірок та БДСМ-образу, закінчуючи рейвами. Не пропустіть можливість надати своєму стилю неповторного характеру з Bulldog Harness від нашого бренду.

Бренд (Країна) Feral Feelings (Україна)
Країна надходження Україна

«Нова пошта» по Україні. 

Доставка здійснюється транспортною компанією "Нова Пошта".

Доставка до дверей (кур'єром) можлива за тарифами компанії "Нова пошта" та оплачується окремо.

 

Замовлення оброблені та оплачені до 12:00 у будні, до 12:00 у суботу будуть відправлені в день замовлення.

Замовлення, зроблені в неділю, будуть оброблені в понеділок.

Доставка товарів вартістю понад 2000 гривень безкоштовна.

Гарантія анонімності.

Більше інформації про доставку

Накладений платіж при оплаті 20% вартості товару, але не менше 200 грн (додатково оплачується вартість відправки грошей за тарифами оператора)

Повна оплата на картку банку (додатково оплачується вартість доставки за тарифами оператора) 

Доставка товарів вартістю понад 2000 гривень безкоштовна.

 

Гарантія анонімності.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.