Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Новий відгук або коментар
Оцініть товар
Надіслати

Набір BDSM Art of Sex - Emoji, наручники, поножі, нашийник з повідцем, екошкіра, чорний

В наявності
Артикул: SO9635
1 929 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Оригінальний набір з трьох елементів Art of Sex - Emoji: нашийника з повідцем, наручників і поножів призначений для тих, хто бажає розширити свій досвід в інтимних відносинах та відчути неймовірну суміш влади, пристрасті та пригод. Всі елементи набору виготовлені з високоякісних матеріалів. Наручники та поножі забезпечують м'яку підтримку і комфортне прилягання до зап'ясть та щиколоток. Нашийник з металевим повідцем надійно фіксується на шиї і дозволяє керувати рухами партнера. Регульовані затягувальні ремені дозволяють вам налаштовувати ступінь фіксації для комфортного носіння протягом всієї гри.

Стильні та спокусливі, елементи цього набору додають сексуальності до вашого зовнішнього вигляду. Завдяки вдосконаленому дизайну, цей набір забезпечує ефективну фіксацію вашого партнера, відкриваючи безмежні можливості для гри з обміном владою та підкоренням. Цей набір дарує вам та вашому партнерові незабутні моменти сексуальної свободи та екстазу. Станьте домінантом або сабмісів, створюючи неповторні інтимні сценарії для задоволення обох сторін.

З набором Art of Sex - Emoji ви відчуєте, що секс може бути чимось більшим, ніж просто фізичною близькістю - це експлорація фантазій та відкриття нових рівнів інтимного задоволення. Насолоджуйтеся еротичними іграми, дозволяючи собі розкрити нові грані сексуальності.

Характеристики:

  • Колір: Чорний.
  • Матеріал: Еко шкіра, металева фурнітура.
Бренд (Країна) Art of Sex (Україна)
Країна надходження Україна

«Нова пошта» по Україні. 

Доставка здійснюється транспортною компанією "Нова Пошта".

Доставка до дверей (кур'єром) можлива за тарифами компанії "Нова пошта" та оплачується окремо.

 

Замовлення оброблені та оплачені до 12:00 у будні, до 12:00 у суботу будуть відправлені в день замовлення.

Замовлення, зроблені в неділю, будуть оброблені в понеділок.

Доставка товарів вартістю понад 2000 гривень безкоштовна.

Гарантія анонімності.

Більше інформації про доставку

Накладений платіж при оплаті 20% вартості товару, але не менше 200 грн (додатково оплачується вартість відправки грошей за тарифами оператора)

Повна оплата на картку банку (додатково оплачується вартість доставки за тарифами оператора) 

Доставка товарів вартістю понад 2000 гривень безкоштовна.

 

Гарантія анонімності.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.